Feestelijke lancering vernieuwde website Functiegebouw Rijk

De website van het Functiegebouw Rijk is een tool die sinds 2012 bestaat. Het FGR vergemakkelijkt wendbaar organiseren, als individu en als organisatie. Als medewerker kun je met deze tool gemakkelijk loopbaanpaden bekijken, ontwikkelingsmogelijkheden onderzoeken en je oriënteren op een nieuwe stap in je carrière.

 
Omdat deze website verouderd was, is er afgelopen jaar hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe website met een verbeterde lay-out, grotere gebruiksvriendelijkheid en enkele nieuwe functies die het gebruik van het functiegebouw makkelijker maakt.
De nieuwe website is tijdens de P&O-dagen Rijk op 16 en 19 september jl. feestelijk gelanceerd door Sicco Louw, dagvoorzitter en directeur BZK-flex.
 
De P&O dagen Rijk stonden dit jaar in het teken van organisatieontwikkeling. Onder andere Professor dr. Lidewey van der Sluis gaf een lezing over talent en ambitie in je werk en hoe de organisatie deze talenten kan benutten voor de eigen ontwikkelingen. De website van het Functiegebouw Rijk zal nog tot het eind van het jaar een doorontwikkeling maken. Alle collega’s worden van harte uitgenodigd om de website uit te proberen en feedback te geven. Bezoek vandaag nog het Functiegebouw Rijk en ga aan de slag met jouw talent!
 
Bekijk de film over het Functiegebouw Rijk: https://www.functiegebouwrijksoverheid.nl/over/video
 
Bezoek het functiegebouw Rijk: https://www.functiegebouwrijksoverheid.nl/functiegebouw
 
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]
Vergroot afbeelding Feestelijke opening
Beeld: ©Functiegebouw Rijksoverheid
Feestelijke opening
Vergroot afbeelding Presentatie voor groep mensen
Beeld: ©Functiegebouw Rijksoverheid
Presentatie