2e communitybijeenkomst FGR verplaats naar begin 2024

Er staat een interessant en leuk programma klaar voor de 2e bijeenkomst van de community FGR. Ondanks flinke inspanningen is het helaas niet gelukt om een beschikbare centrale locatie vast te leggen. We zijn dan ook genoodzaakt om de bijeenkomst van de community te verplaatsen naar volgend jaar.

Het programma

De organisatie van de communitybijeenkomst FGR kijkt vol verwachting naar het nieuw jaar. In het programma, waarin vooral veel ruimte is voor netwerken, maak je een keuze om deel te nemen aan twee van de volgende onderdelen: 

Meet and greet met je collega’s 

Wil jij jouw collega’s leren kennen? Collega’s die werkzaam zijn voor of bij jouw ministerie. Of juist collega’s van andere ministeries? Of wil je successen of uitdagingen delen met collega’s? Dat kan in de meet and greet. Er is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Of om samen een leuke uitdaging aan te gaan.

Domme vragen bestaan niet 

Vraag maar raak aan de experts op het gebied van het Functiegebouw Rijk.

Het waarom van FUWA-Rijk 

Tijdens de eerste bijeenkomst van de community heeft projectleider van FUWA-Rijk, Bas van der Linden, de leden van de community meegenomen in het project FUWA-Rijk. Ook in de nieuwsbrief FGR besteden we regelmatig aandacht aan FUWA-Rijk. Maar waarom komt er een nieuw functiewaarderingssysteem voor de rijksoverheid? En wat is eigenlijk het verschil tussen een functiewaarderingssysteem (nu Fuwasys 2020) en het FGR? Tijdens de communitybijeenkomst krijg je antwoord op deze vragen.

Doel en doelgroep

De bijeenkomst van de community is bestemd voor HR- en organisatie-adviseurs van organisaties/organisatie-onderdelen die gebruik maken van het FGR (doelgroep). In de community maken we een structurele verbinding tussen leden van de community over het onderwerp Functiegebouw Rijk en is er ruimte om onderling informatie, kennis en best practices te delen (doel). 

Inschrijven

Ben je nog niet aangesloten bij de community maar wel enthousiast geworden om mee te doen? Dan kan! Stuur een e-mail naar [email protected] en je ontvangt een uitnodiging voor de bijeenkomst.