Training KWIV voor managers en HR-professionals

Het Kwaliteitsraamwerk Informatievoorziening (KWIV) is ontwikkeld om IV-kwaliteiten specifiek én in één gemeenschappelijke taal te beschrijven. Het KWIV is een aanvullend hulpmiddel op de kwaliteitenprofielen in het Functiegebouw Rijk (FGR). Het implementeren van het KWIV (Kwaliteitsraamwerk Informatievoorziening) kan een uitdaging zijn. Want hoe maak je de best passende match tussen het werkpakket van een IV-medewerker en een KWIV-profiel? Wat is de meerwaarde van het KWIV en hoe pas je het toe in de HR-cyclus? Wil jij hier meer over weten? Kom dan naar de training KWIV!

Trainingen in november en december

De training wordt in november en december op makkelijk bereikbare locaties gegeven en duurt drie uur. Er zijn trainingen in Den Haag en in Utrecht. De training is bedoeld voor IV-managers en HR-professionals. Er zijn geen kosten aan verbonden. Bekijk hieronder de trainingsdata.

November

December

  • Woensdag 7 december tussen 09:30 en 12:30 uur (Social Impact Factory, Utrecht)
  • Dinsdag 13 december tussen 13:00 en 16:00 uur (Workshopruimte van de Jubitoren, Den Haag)

Bij minimaal 8 deelnemers gaat de training door. Het maximale aantal deelnemers per training is 16. De trainingen worden gegeven door O&P Rijk| Organisatie-inrichting.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze training door vóór 11 november een mail te sturen aan:[email protected]. Vermeld hierin je naam en de gewenste trainingsdatum. Daarna ontvang je van ons een bevestiging en meer details over o.a. de trainingslocaties.

We hopen je op een van deze data te zien!